Tuesday, 7 April 2015

First Ticket Flight ada GST..

Huhu..sejak org tahu aku ni suka travel..rmai betul org mnta tolong book ticket & book hotel ..terutama kwn2 kat opis ..huhu org nepal pun aku tolng bookan tiket gak.. tp aku x ambik upah pun tolong ikhlas..n bila tolng dorg ni aku dapatlah point big card aku..hehe dr point aku boleh tebus ticket ..wlpn x bnyk mana..hari ni aku bookkan ticket org nepal nak balik nepal .. first time aku book ticket ada GST sekali.. tp hrga pergi Kathmandu (KTM) mmg cpt naik ..dorg ni pun satu dh nak blk baru nak mnta tlng belikan..jd ticket dh naik harga...ni aku tunjukan perbezaan ticket yg ada GST n yg xde GST..huhu.


GST


No GST

Apa pun yg kita beli skrg kebanyakan dh ada GST jd bersabarlah.. Sape2 nak mnta tlng insyallah aku boleh tolong aku tolong..aku sarankan hrga paling murh n rendah.. hehe

5 comments:

  1. arghh..tension..tiket flight pun ada GST!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar2 kak JM..tulah tapi xfhm mcm mn dorg kira GST ni..hehe

      Delete
  2. sis JM datang lagi tapi x de cite baru sob sob sob

    ReplyDelete